Kirata

Kamis, 13 Mei 2010

Kirata ringkesna tina kira-kira sugan nyata,  umpamana:

 Saguling - Cirata - Jatiluhur
maling - rata-rata - nu di laluhur
CIRATA - JATILUHUR - SAGULING
rata rata - nu di laluhur - maling
Jatiluhur - Cirata - Saguling
nu di laluhur - rata rata - maling
Cirata - Saguling - Jatiluhur
.... - .... - ....
Jigana - meureun - sugan

2 comments:

Poskan Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5