Alim Disuntik

Selasa, 30 Juli 2013

Dokter: Panyawatna rada abot... kedah disuntik.
Pazen: Aduh pa dokter wios bedo we.. batal atuh saum abdi pami disuntik mah. Pasihan obat we bade satambruan ge kersa daripada disuntik puasana batal.
Dokter: Oh kitu.. muhun mangga atuh ieu landongna. Nu ieu dileueut sateuacan buka, nu ieu mah enjing-enjing, nu ieu mah siang tos lohor..
Pazen: Hatur nuhun pa dokter

Open Together

Selasa, 23 Juli 2013

Ema: Ujang bade kamana tos rapi kitu?
Ujang: Bade open together ma di masjid An_Nur
Ema: Ari kamari ti mana? pan kamari ge di oven
Ujang: Kamari mah open together na di sakola
Ema : Ari isuk rek dimana diovena?
Ujang: Enjing mah di Yayasan Al Mubarokah open togetherna.
Ema: Moal tutung eta awak ujang ungal sore di oven wae.... di imah we atuh  pan ema ge boga oven mah.
Ujang: +-...?!!!!

Bocor Puasa
Syaithon Romadhon

Bocor Puasa

Selasa, 16 Juli 2013

Mang:  Ucu kumaha ayena bocor deui teu puasa teh?
Ucu: Heunteu mang ayeuna mah
Mang: Tah kitu kudu kuat atuh nahan lapar
Ucu: Muhun mang tadi lohor nu bocorna ku ucu tos ditambal ku sangu goreng sapiring, jadi we teu bocor.

Syaithon di Bulan Romadhon

Game Over

Senin, 03 Desember 2012

Kiwari di sakola SD oge tos disadiakeun fasilitas komputer pikeun barudak supaya teu gaptek. Guru komputer nayakeun ka muridna:\
Guru : Game naon nu dipikaresep?
Ucu  : Game Bola
Guru: Ci, game naon?
Uci : Game Perang
Guru : Pami Aca resep game naon?
Aca : Game Over Pa
Guru : ...???
Aca : Muhun pa panginstalken Game Over na komp abdi pa.

Kopi Luwak

Sabtu, 01 Desember 2012

Di kelas Pa Guru nganjentrekeun ka murid-muridna:
Guru: Barudak kudu apal yen kopi luwak teh sihoreng ngaburusut tina bujur careuh.
Murid: Kumaha Pa pami careuhna musnah padamoro?
Guru : Kopina baheum ku maneh ... ngaburusut tina bujur maneh

Tarucing Sunda Hadiah Pulsa 50K

Jumat, 26 Oktober 2012

Peryogi pulsa gratis 50K? Mangga tebak tarucing ieu:
Sholat naon nu tahiyatna 4 x ?

(Jawaban tiasa langsung diserat dina Comment, atanapi bade naroskeun hela ka Pa Ustadz, Ua Ajengan,, manga diantos.... Nyontek tina kitab Fikih oge sah.....)

Tarucing ieu ge sami hadiah pulsa 50Kilo

Opat angka sarua mun dijumlah = 100

Antara Palabuhan Ratu - Ciwidey

Kamis, 10 November 2011

Basa panon poe ngampih
ngahiliwir angin leutik
mepende urang duaan
nu keur anteng sosonoan

Leungit sore datang peuting
Asa endah - endah teuing
sosonoan beki anteng
teu era diintip bulan