Tablet

Senin, 24 Agustus 2015

Di Cimahi aya toko hp pagigir-gigir jeung apotek. Waktu kuring jeung pamajikan keur milihan hp torojol dua awewe indung jeung budak asup.
Indung Kop neng milihan hoyong hp nu kumaha!.
si eneng budakna tea olahak olohok kana tiap etalase, dipapay hiji hiji pokna
Eneng: Ema da eneng mah sanes hoyong hp kieu
Indung Haoyong naon atuh?
Eneng Hoyong tablet
Indung: mun kitu mah urang teh salah asup... hayu kadieu ari hayang tablet mah...
( bari seengah ngagusur ngajak budakna asup ka apotek)

SASAK LEUWI JURIG

Rabu, 21 Januari 2015





jembatan kereta api leui Jurig yang menghubung bandung - cianjur

Alim Disuntik

Selasa, 30 Juli 2013

Dokter: Panyawatna rada abot... kedah disuntik.
Pazen: Aduh pa dokter wios bedo we.. batal atuh saum abdi pami disuntik mah. Pasihan obat we bade satambruan ge kersa daripada disuntik puasana batal.
Dokter: Oh kitu.. muhun mangga atuh ieu landongna. Nu ieu dileueut sateuacan buka, nu ieu mah enjing-enjing, nu ieu mah siang tos lohor..
Pazen: Hatur nuhun pa dokter

Open Together

Selasa, 23 Juli 2013

Ema: Ujang bade kamana tos rapi kitu?
Ujang: Bade open together ma di masjid An_Nur
Ema: Ari kamari ti mana? pan kamari ge di oven
Ujang: Kamari mah open together na di sakola
Ema : Ari isuk rek dimana diovena?
Ujang: Enjing mah di Yayasan Al Mubarokah open togetherna.
Ema: Moal tutung eta awak ujang ungal sore di oven wae.... di imah we atuh  pan ema ge boga oven mah.
Ujang: +-...?!!!!

Bocor Puasa
Syaithon Romadhon

Bocor Puasa

Selasa, 16 Juli 2013

Mang:  Ucu kumaha ayena bocor deui teu puasa teh?
Ucu: Heunteu mang ayeuna mah
Mang: Tah kitu kudu kuat atuh nahan lapar
Ucu: Muhun mang tadi lohor nu bocorna ku ucu tos ditambal ku sangu goreng sapiring, jadi we teu bocor.

Syaithon di Bulan Romadhon

Game Over

Senin, 03 Desember 2012

Kiwari di sakola SD oge tos disadiakeun fasilitas komputer pikeun barudak supaya teu gaptek. Guru komputer nayakeun ka muridna:\
Guru : Game naon nu dipikaresep?
Ucu  : Game Bola
Guru: Ci, game naon?
Uci : Game Perang
Guru : Pami Aca resep game naon?
Aca : Game Over Pa
Guru : ...???
Aca : Muhun pa panginstalken Game Over na komp abdi pa.

Kopi Luwak

Sabtu, 01 Desember 2012

Di kelas Pa Guru nganjentrekeun ka murid-muridna:
Guru: Barudak kudu apal yen kopi luwak teh sihoreng ngaburusut tina bujur careuh.
Murid: Kumaha Pa pami careuhna musnah padamoro?
Guru : Kopina baheum ku maneh ... ngaburusut tina bujur maneh