Rangking ! Rangking !

Kamis, 23 Juni 2016

Bubar ti kelas Si Udin jigrah lumpat muru indungna. Pok nyarita: "Ema rangking udin naek ma!" Ema = "Jadi rangking sabahara kitu Din ayeuna?"
Udin = "Rangking 5 ma"
Ema = "Ari taun kamari rangking sabaraha kitu?"
Udin = Rangking 3 pan ma
Ema = Haaarrrr lain naek atuh udin kitu mah turun din
Udin = naek atuh ma, geuning si acep oge ayeuna naek ka kelas 4 asalna kelas 3
Ema = enya eta mah naek
Udin = naha atuh ari udin asalna 3 jadi 5 teu disebut naek ma?
guntreng sajajalan indung jeung anak debat naek turun. Pok teh  "Ayeuna mah udin ngarti, bener ma lain naek tapi ngaclok..

Kabupaten Sorangan

Kamis, 16 Juni 2016

PNS : Tos sabaraha taun janten supir angkot ?
Supir angkot: 15 taun
PNS : atuh kuduna mah tos gaduh angkot sorangan ari jadi supirna geus lima belas taun mah
Supir Angot malik nanya: dupi bapa tos sabaraha taun janten padamel kabupaten  ?
PNS : tos 20 taun langkung ?
Supir : atuh ari didamelna tos 20 taun langkung mah tos kedah gaduh kabupaten nyalira.

Bobotoh Molotot

Jumat, 16 Oktober 2015

Terasanana tina PERSIB pisan
Hoy hoy ontohod borokokok montong nonton jeung jojorowokan di dieu, orok aing kagandengan gegebegan bobooh1 ngomong molotot
bobotoh2 nembalan:  hoy hoy orok ni kagandenganana naha silaing nu molototna? mun enya mah orok kagandengan orokna atuh nu kudu molotot... jeung deui heula mana persib jeung orok?

Kakacangan

Jumat, 09 Oktober 2015

Kacang cilik kacang cinong
Hayang calik jeung nu nongnong

Kacang cilik kacang cinong
Kacang panjang gegedengan
Hayang calik jeung nu nongnong
Hayang leumpang rerendengan

Kacang cilik kacang cinong
Hayang ceurik bari ngomong

Kacang cilik kacang cinong
Kacang panjang gegedengan
Hayang balik ka nyi enong
Hayang papang sasarengan

Kacang cilik kacang cinong
Kacang panjang gegedengan
Hayang ...
Hayang....

Persib Pisan

Senin, 05 Oktober 2015

Bobotoh 1 = Ua bade dimana engke wengi labar persib? (lalajo bareng)
Bobotoh 2 = Nya di tempat nu biasa urut kamari
Bobotoh 1 = Eh pan di dinya mah ua ayeuna teh aya orok
Bobotoh 2 = Kumaha kitu mun aya orok?
Bobotoh 1 = Bilih kabaribinan
Bobotoh 2 = Har apanan orok na oge resepeun lalajo persib mah
Bobotoh 1 = Eh enya nya orok sunda mah ti barang gubrag lahir ge langsung kacatet jadi bobotoh persib  

Tablet

Senin, 24 Agustus 2015

Di Cimahi aya toko hp pagigir-gigir jeung apotek. Waktu kuring jeung pamajikan keur milihan hp torojol dua awewe indung jeung budak asup.
Indung Kop neng milihan hoyong hp nu kumaha!.
si eneng budakna tea olahak olohok kana tiap etalase, dipapay hiji hiji pokna
Eneng: Ema da eneng mah sanes hoyong hp kieu
Indung Haoyong naon atuh?
Eneng Hoyong tablet
Indung: mun kitu mah urang teh salah asup... hayu kadieu ari hayang tablet mah...
( bari seengah ngagusur ngajak budakna asup ka apotek)

SASAK LEUWI JURIG

Rabu, 21 Januari 2015





jembatan kereta api leui Jurig yang menghubung bandung - cianjur