Bobotoh Molotot

Jumat, 16 Oktober 2015

Terasanana tina PERSIB pisan
Hoy hoy ontohod borokokok montong nonton jeung jojorowokan di dieu, orok aing kagandengan gegebegan bobooh1 ngomong molotot
bobotoh2 nembalan:  hoy hoy orok ni kagandenganana naha silaing nu molototna? mun enya mah orok kagandengan orokna atuh nu kudu molotot... jeung deui heula mana persib jeung orok?

Kakacangan

Jumat, 09 Oktober 2015

Kacang cilik kacang cinong
Hayang calik jeung nu nongnong

Kacang cilik kacang cinong
Kacang panjang gegedengan
Hayang calik jeung nu nongnong
Hayang leumpang rerendengan

Kacang cilik kacang cinong
Hayang ceurik bari ngomong

Kacang cilik kacang cinong
Kacang panjang gegedengan
Hayang balik ka nyi enong
Hayang papang sasarengan

Kacang cilik kacang cinong
Kacang panjang gegedengan
Hayang ...
Hayang....

Persib Pisan

Senin, 05 Oktober 2015

Bobotoh 1 = Ua bade dimana engke wengi labar persib? (lalajo bareng)
Bobotoh 2 = Nya di tempat nu biasa urut kamari
Bobotoh 1 = Eh pan di dinya mah ua ayeuna teh aya orok
Bobotoh 2 = Kumaha kitu mun aya orok?
Bobotoh 1 = Bilih kabaribinan
Bobotoh 2 = Har apanan orok na oge resepeun lalajo persib mah
Bobotoh 1 = Eh enya nya orok sunda mah ti barang gubrag lahir ge langsung kacatet jadi bobotoh persib  

Tablet

Senin, 24 Agustus 2015

Di Cimahi aya toko hp pagigir-gigir jeung apotek. Waktu kuring jeung pamajikan keur milihan hp torojol dua awewe indung jeung budak asup.
Indung Kop neng milihan hoyong hp nu kumaha!.
si eneng budakna tea olahak olohok kana tiap etalase, dipapay hiji hiji pokna
Eneng: Ema da eneng mah sanes hoyong hp kieu
Indung Haoyong naon atuh?
Eneng Hoyong tablet
Indung: mun kitu mah urang teh salah asup... hayu kadieu ari hayang tablet mah...
( bari seengah ngagusur ngajak budakna asup ka apotek)

SASAK LEUWI JURIG

Rabu, 21 Januari 2015





jembatan kereta api leui Jurig yang menghubung bandung - cianjur

Alim Disuntik

Selasa, 30 Juli 2013

Dokter: Panyawatna rada abot... kedah disuntik.
Pazen: Aduh pa dokter wios bedo we.. batal atuh saum abdi pami disuntik mah. Pasihan obat we bade satambruan ge kersa daripada disuntik puasana batal.
Dokter: Oh kitu.. muhun mangga atuh ieu landongna. Nu ieu dileueut sateuacan buka, nu ieu mah enjing-enjing, nu ieu mah siang tos lohor..
Pazen: Hatur nuhun pa dokter

Open Together

Selasa, 23 Juli 2013

Ema: Ujang bade kamana tos rapi kitu?
Ujang: Bade open together ma di masjid An_Nur
Ema: Ari kamari ti mana? pan kamari ge di oven
Ujang: Kamari mah open together na di sakola
Ema : Ari isuk rek dimana diovena?
Ujang: Enjing mah di Yayasan Al Mubarokah open togetherna.
Ema: Moal tutung eta awak ujang ungal sore di oven wae.... di imah we atuh  pan ema ge boga oven mah.
Ujang: +-...?!!!!

Bocor Puasa
Syaithon Romadhon